EX a facebookon
MEGRENDELÉS / ELŐFIZETÉS
galéria / fórum Galéria Fórum
ÚJ Symposion
EX
Támogatók


PLPI
2023. december 5. | Vilma, Ünige, Csaba napjaAKTUÁLIS SZÁM:1201442. látogató
Aktuális EX címlapajánlás

 

Már

kapható

Tanácstalan köztársaság

című

számunk!

Pizsama

Demény Péter

Ágóbágó megtanítja apát kesztyűbe dudálni

2011. május 25.

 

Apáról mindig a pizsamája árul el mindent, vagyis a pizsama miatt válik sebezhetővé. Ezt, hogy sebezhetővé, ő mondta, mert apa író és ezért nem úgy beszél, mint más emberfia, hanem inkább úgy, mint egy írófia.

Szóval apa pizsamában meztelenebb, mint pizsama nélkül. Akkor, amikor még gyerek voltam, még hittem az angyalban és még egyetlen Hannah Montanát se láttam, apa azzal szórakozott, hogy letepert az ágyra, hasra fordított, lehúzta a pizsamámat és nagyokat ütött a fenekemre. Játékból csinálta, de azért nekem nem esett jól, megmondom őszintén.

Úgyhogy egyszer megkérdeztem, nem akarja-e, hogy megmasszírozzam. Apa nagyon szereti, hogy masszírozák, mert egész nap a gép előtt ül és fáj a háta. Anya ezt lustaságnak nevezi, ha mérges.

Lelkesen levetette hát a pólóját, én meg napozóolajat öntöttem a hátára. Apa visongott, mert az olaj hideg volt.

Rövid ideig masszíroztam, aztán lerántottam a nadrágját, és én is püfölni kezdtem a seggét. Apa próbált védekezni, de inkább röhögött, és megadta magát, rendesen kiporoltam. Anya boldogan vihogott, és az egészet lefilmezte. Ez az első kompromittáló fényképem apáról, zsarolom is vele, ha nem akarja engedni, hogy megnézzem a Barátok köztet.

A másik történet még érdekesebb. Apát a Szabadság, ahova kéthetente ír és erre nagyon büszke, meghívta előszilveszterezni. Egyre ment, és azt mondta, hamar hazajön, de hálistennek hazudott, mert hatkor írt egy SMS-t, hogy még marad. Azért mondom, hogy hálistennek, mert apa nem szereti a Való Világot, azt hiszi, csak Al de Niro van a világon, vagy hogy hívják azt a vénembert, akivel annyira odáig van.

Tizenegy körül jött haza és nagyon részeg volt. Meg kellett támaszkodjon a fotelben, miközben elmesélte, hogy buliztak. Aztán lezuhanyzott, és megpróbálta felvenni a pizsamáját, de folyton röhögött, előrehajolt, mert már fájt a hasa a röhögéstől meg a piától is kicsit. Egyszer aztán hanyatt dőlt az ágyon, a pocakja majdnem az állát verte. El akarta mondani, hogy lepisilte magát, de nem tudta, ezért csak örült magának. Én meg kirohantam a fényképezőgépért és lefilmeztem. Másnap megmutattam Pistukának, ő is azt mondta, ilyen részegen soha nem látta apát, pedig ő az öccse, és ha ő nem látta, akkor nem is volt.

Szóval a pizsamák lebuktatják apát, hiába is tagadja. Reggel megfenyegetett, és rám parancsolt, hogy törüljem le, de nem jár ő túl az eszemen. Nem törültem le, mert a Való Világ májusig tart. És azután sem fogom, mert jön a Megasztár. Megtanítom én apát kesztyűbe dudálni!


EX Symposion 2004 All rights reserved ©  |  Főszerkesztő: Bozsik Péter  |  Kiadja az EX Symposion Alapítvány  |  bozsik@exsymposion.hu  |  Webdesign: Pozitív Logika Kft.